0 коментара

Еднодневен пакет на база All inclusive + солен басейн и СПА от Хотел St. George Ski & Holiday, Банско

ИЗХРАНВАНЕ All Inclusive :
Закуска (7:30- 10:00ч) в Ресторант Dolce Vita – прясно изпечен хляб и тестени закуски, масло, топъл бюфет - яйчни специалитети, английска закуска, бекон, мекички, палачинки, пържени филийки, домашна баница, макаронени изделия, студени колбаси и сирена, солени и сладки закуски, конфитюри, компоти, медена пита, зърнени закуски и корнфлейкс, кисело мляко, сушени плодове, пресни сезонни плодове и зеленчуци, кисело мляко, плодово мляко, ниско-маслени храни.
Напитки: Топли напитки (чай, кафе - Еспресо, капучино, мляко, топъл шоколад), трапезна вода и различни сокове
Обяд (12:30 - 13:30ч) в Ресторант Dolce Vita - разнообразие от свежи салати, супи, топли предястия, готвени ястия - месни и безмесни, скара, разнообразие от десерти и сезонни плодове, прясно изпечен хляб;
Напитки: Топли напитки (чай, кафе - Еспресо, капучино, мляко), трапезна вода и различни сокове.
Българска наливна бира и наливнo винo – червено и бяло, български високоалкохолни напитки – ракия, водка, джин, мента, ром, мастика, ликьор, уиски
Снакс (15:00 - 15:30ч) - Следобеден чай, кафе, дребни сладки
Вечеря (18:030 - 20:30ч) в Ресторант Dolce Vita – вечерята е изцяло подчинена на гастро концепцията на хотела и включва прясна храна, специални предложения от местната кухня, както и разнообразие от интересни интерпретации на главния готвач. Разнообразие от свежи салати, предястия, модул „Направи си сам“– зеленчуци и кондименти, селекция от сирена, супи, скара, вегетариански ястия, готвени ястия, паста и пица, Карвинг станция – специално уикенд предложение на вечерта(цяла риба, пуйка, ребра, ростбийф и др.), разнообразие от десерти и сезонни плодове, сладолед, прясно изпечен хляб.
Напитки: Топли напитки (чай, кафе - Еспресо, капучино, мляко), трапезна вода и различни сокове. Българска наливна бира и наливнo винo – червено и бяло, български високоалкохолни напитки – ракия, водка, джин, мента, ром, мастика, ликьор, уиски.

 

Коментари



Твоят коментар: