Нова активна оферта от СПА Хотел Селект - Велинград:

Еднодневен пакет със закуска, обяд и вечеря + минерален басейн, релакс зона и аквапарк в Хотел Селект, Велинград

Оставащо време:
Цена: 80.00лв.

Великден във Велинград - СПА Хотел Селект - Велинград

Тридневен Великденски пакет със закуски, вечери + празничен обяд и ползване на СПА в Хотел Селект****, Велинград



Подарете си незабравима планинска ваканция в тихия уют на красивите Родопи. Уникален по рода си СПА Хотел "Селект" се намира над градската жилищна част на гр. Велинград - СПА центъра на Балканите. C прекрасна панорамна гледка към града и заобиколен от вечно зелени борови гори. Чудесно място както за почивка, така и за провеждане на семинари и конференции, хотела разполага с 3 броя конферентни зали и 1 вип зала. Луксозен ресторант на 2 етажа, виенски салон, пура бар, лоби бар, пиано бар, боулинг зала, миниголф, 2 тенискорта и др. В хотела се използва минерална вода от изворите на Велинград, включително в басейна, който е пълен с топла минерална вода. На разположение на гостите на хотела са също така ресторант, лоби бар, виенска сладкарница, нощен бар, пиано бар, пура бар и кът за турско кафе.

ТРИДНЕВЕН ВЕЛИКДЕНСКИ ПАКЕТ: 370лв. - 50% = 185лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

  • Три нощувки в двойна стая 
  • Три закуски
  • Три вечери 
  • Великденски обяд на 20.04.2014 г. (Вижте менюто тук)
  • Ползване на минерален басейн с полуолимпийски размери
  • Минерален басейн с полу-олимпийски размери с минерална вода, детски басейн, джакузи – външно
  • Сауна парк - парна баня, леден душ, сауна, стая „Релакс” с топли легла, лакониум, душ на удоволствието
  • Интернет Wi-Fi
  • Охраняем паркинг
  • Детски кът
  • Курортна такси
  • Застраховки

На разположение на гостите на хотела са също климатик в стаята, детски кът, безплатен безжичен интернет, подземен и надземен паркинг, рум сървиз, интернет зала, автомивка, магазини, фризьорски салон, пералня, химическо чистене, копирни и факс услуги. За гостите с домашни любимци има на разположение хотел за кучета.

СПА Хотел Селект разполага с 77 стаи, в това число  47 стандартни / 14 стаи с две отделни легла, 33 - спалня , 29 луксозни стаи / 19 с две отделни легла, 10 спалня и  1 ВИП апартамент. 19 бр. от луксозните стаи са с трето единично легло / + разтегателен фотьойл в баните - душ/душ кабина или вана.
Комфортните хотелски помещения в хотела са оборудвани с: високоскоростен кабелен интернет,
LCD TV със сателитни канали, минибар, директна телефонна линия, електронни заключващи системи пожароизвестителна система, паник бутон при нужда  По- голяма част от стаите в хотела са с тераса.
Спа центърът на хотел Селект покрива стандартите за дизайн и качество според изискванията за 4 звезден спа хотел и предлага цялостна грижа за възстановяване на тялото и релаксация. Оборудването на спа центърът е съвременно и включва басейн с полуолимпийски размери пълен с минерална вода, детски минерален басейн, джакузи на открито, душ на удоволствието, релакс стая с топли легла, лакониум, руска баня, хамам и солариум. Отдавайки се на удоволствието от професионалните услуги предлагани в спа центъра на хотел Селект Вие ще имате възможност да избирате сред богат избор терапии като хидроминерални терапии с арома масла и термални соли, класически и лечебни масажи, терапии с медицинска козметика, шоколадова и геотермална терапия, широдхара и ориенталски пилинг с пенен масаж.  

За спортните натури или просто за забавление на гостите си хотелът разполага с богата спортна база включваща боулинг зала, тенис на корт, мини голф игрище, плажен волейбол, плажен бадминтон, велосипеди и ATV.  

СПА Хотел Селект разполага с ресторант на два етажа с градина, незабравима гледка и луксозна ВИП зала, Лоби бар с тераса, Пура бар, Бар - басейн и Пиано бар. Ресторант "Селект" - Луксозна обстановка, изискана кухня, подобаващо обслужване, до всичко това може да се докоснете единствено като посетите ресторанта към СПА Хотел Селект.
С традиционна българска и европейска кухня заведението може да задоволи и най-капризния вкус. Капацитетът на ресторанта е 150 места, като през топлите месеци може да се полюбувате на най- невероятна гледка от нашата открита тераса.
ВИП Ресторантът е мястото, ако искате да се почувствате специални, в по- интимна атмостфера, само вие с приятели или просто на роматична вечеря. (30 места)
Барбекю + Веранда – през лятото и топлите месеци на годината може да се насладите на прекрасна гледка, вкусно барбекю и тематични вечери. (70 места)  Лоби бар - богато разнообразие от напитки и десерти в уютна атмосфера (40 места).
Турско кафе на пясък- истинско турско кафе се сервира в градината на СПА Хотел Селект.
Бар- басейн- за удобство на гостите СПА хотел Селект разполага с Бар до басейна, който предлага прясно изцедени фрешове и коктейли. (20 места).
Пиано бар- и разбира се един незабравим завършек на вечерта с релаксираща музика или Караоке в ретро стил. (60 места).
Конферентна зала Чепино има капацитет от 70 места и разполага с озвучителна техника и флип чарт. Конферентна зала Родопи е технически оборудвана с екран, озвучителна техника, мултимедия, флип чарт и безжичен интернет. Залата предлага капацитет от 150 места.
Спа хотел Селект Велинград разполага още с VIP конферентна зала и 3 други конферентни зали за реализиране на бизнес срещи, конференции, фирмени обучения и други. Всички конферентни зали са климатизирани и имат възможност да бъдат разместени според нуждите на конкретно събитие. Конферентна зала 1 е оборудвана с безжичен интернет и флип чарт и има капацитет от 42 места.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата. 
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • Офертата е за един човек, при двойно настаняване.
  • Деца до 4 годишна възраст се настаняват безплатно.
  • За деца от 4 до 11,99 год. се доплаща на място по 30 лева за трите дни със закуски и вечери.
  • За лица над 12 год. се доплаща на място по 170 лева за трите дни със закуски и вечери.
  • Максималното настаняване в двойна стая е двама възрастни и две деца.
  • Валидност на ваучера: от 18 до 21 април 2014г.
  • Всички доплащания се извършват на рецепцията в хотела.
  • Изисква се предварителна резервация, преди закупуване на тел: ******, ******, ******;  или е-майл: spahotelselect@abv.bg.
  • И потвърждение на резервацията след закупуване на ваучер като продиктувате кода на ваучера.
  • Вижте всички Общи Условия.

СПА Хотел Селект - Велинград

СПА Хотел Селект****
Гр. Велинград
Ул. Еделвайс №5
Тел: ******
Моб: ******
Моб: ******
Моб: ******

E-mail: spahotelselect@abv.bg
Facebook: SPA Hotel Select
Website: www.spahotelselect.com

Офертата е предоставена от нашия партньор - СПА Хотел Селект****, Велинград

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 18.04.2014 до 21.04.2014

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.