Почивка за двама в Сандански - Къща за гости „Виктория”, Сандански

50% намаление на двудневни и тридневни пакети със закуски + вино и мезе в Къща за гости Виктория



Къща за гости „Виктория” е една прекрасна възможност за отдих и почивка, която ви дава и изключителна стратегическа позиция, тъй като се намира в самият център на град Сандански.
Заповядайте! Ние ще ви посрещнем и изпратим, като наши приятели, а не просто, като клиенти.

Къщата отвори врати съвсем скоро (м. юни 2013г.) и гостите и могат да се насладят на уютната и обновена обстановка.
За нас най-важната цел, която сме си поставили е да оставим трайни спомени, добри впечатления и незабравими преживявания във всеки един наш гост.

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: 136лв. - 50% = 68лв.
ВИП ваучера е за двама човека и включва:

  • Две нощувки в двойна стая, при двойно настаняване
  • Две закуски за двама
  • Кана червено вино и плато сухи мезета
  • Интернет
  • Застраховка
  • Курортна такса

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 188лв. - 50% = 94лв.
ВИП ваучера е за двама човека и включва:

  • Три нощувки в двойна стая, при двойно настаняване
  • Три закуски за двама
  • Кана червено вино и плато сухи мезета
  • Интернет
  • Застраховка
  • Курортна такса

Къща за гости „Виктория” е идеалното място за съвременния, деловия и модерния човек, за семейна почивка, за посрещане и организация на семейни и фирмени празници и събития или просто за отдих на отрудения и нуждаещ се от релакс човек.
Близостта на къщата до центъра и важни административни и търговски, културни и учебни обекти, я прави изключително удобна и предпочитана от тези, които са били вече нейни гости.
    
Къщата предлага чудесно обзаведени двойни стаи и уютни студиа. За зимния сезон разполагаме  с отопление.
Двойна стая – със спалня или с 2 единични легла. Стаите се състоят от антре, дневен кът с писалище, хладилник, телевизор – с кабелна телевизия, безжичен интернет, климатик, отопление, тераса – с гледка към центъра на града и самостоятелна баня.
Семейна стая/Студио -  подходящи за настаняване на семейства с деца и се състои от антре, за родителите – голяма спалня, а за децата –  удобен разтегателен диван или легла на два етажа, но с размери подходящи и за възрастни, както и красива тераска. Ситуиран е дневен кът с мека мебел и писалище. Удобствата в семейната стая/студио включват кабелна телевизия, хладилник, безжичен интернет, климатик, отопление и самостоятелна баня.
Апартамент – атрактивен, уютен и удобен, обзаведен със стил и изисканост. Той предлага голяма, романтична тераса, с гледка от птичи поглед. Апартамента разполага със самостоятелна спалня, хол, антре и голяма баня с вана. Има безжичен интернет, кабелна телевизия, климатик, отопление, хладилник и мека мебел.

Град Сандански се намира в Югозападна България, под Пирин планина. През него текат гордо водите на река Санданска Бистрица, и малко след това  се вливат в река Струма. Градът носи името на големия български революционер – Яне Сандански.
Районът, в който е ситуиран Сандански, притежава най-здравословният климат в цяла България. Курортът се препоръчва за лечение на белодробни заболявания, хронични ринити, синузити, неврологични заболявания, кожни алергии, бъбречни и урологични заболявания. Тук има топли минерални извори (33 – 83 градуса) и чист въздух, което с годините го е превърнало в курорт с международно значение.Под съвременния град лежат останките на античен град.
Около минералните извори има останки на селце, възникнало през второто хилядолетие, преди нашата ера. Околностите на това селце били обитавани от  Тракийското племе „меди”, откъдето произхождал и Спартак – водач на най-голямото възстание в Римската империя.До VI век, градът е един от първите християнски епископски центрове в България. В края на същия век е бил разрушен от варварски племена. От тези времена Сандански носи името „Свети Врач” в памет на двамата братя Козма и Дамян – народни лечители. Това име града носи до 1947 година, когато е преименуван на Сандански, в чест на Яне Сандански.
В Сандански има уникален градски парк, наречен през 1981 година „Свети Врач”. Сред този приказен зелен пейзаж е намерил място и градския плаж, който предлага на посетителите минерални басейни и водни атракции.
В близост до Сандански се намират и невероятните туристически дестинации, като Мелник, Рожен, Рупите, Самоиловата крепост, Попинолъшки водопад, Национален парк Пирин и др.

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Дете до 5 г., неползващо услуги /допълнително легло и храна/ - безплатно.
  • Валидност на ваучера: от 23 Януари до 31 Март 2014г
  • Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон: ******
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ******
  • Вижте всички Общи Условия.

Къща за гости „Виктория”, Сандански

гр.Сандански
ул. Петър Сарафов 6
Тел: ******
E-mail: info@victoria-sandanski.com
Website: www.victoria-sandanski.com/

Офертата е предоставена от Къща за гости Виктория, Сандански.

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 23.01.2014 до 31.03.2014

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.