Благотворителна Кампания - "Да помогнем на Мишо"

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ДА ПОМОГНЕМ НА МИШО ЗАЕДНО!



БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ!
НА 15 АВГУСТ МИШО ЩЕ НАВЪРШИ 8 ГОДИНИ.
НАПРАВИ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИЯТ МУ ДЕН И ПОДАРИ ЗДРАВЕ, НАДЕЖДА И ДЕТСКИ МЕЧТИ.
НЕКА ЗАЕДНО НАПРАВИМ ЛЕЧЕНИЕТО ВЪЗМОЖНО!

Михаил Кашидов е на 7 год. и е от Асеновград. Роден е на 15.08.2006г.,тегло 3150 кг.,51 см.,доносен, в термин и без никакви усложнения.След нормалния престои от 3 дни в болница се прибрахме в къщи щастливи с бебчето,без да подозираме какво ни предстои. Нито в родилният дом,нито педиатъра на Мишо не ни казаха да имат някакви съмнения относно здравето и развитието на детето.Отглеждахме си Мишо нормално,като всички деца.Спазвахме препоръки и детските консултации.Естествено поставихме и първите задължителни ваксини.В началото на 5-ят месец,в къщи започнахме с притеснение да забелязваме,че бебето ни трудно,или почти невъзможно прави типичните бебешки неща,като обръщане,хващане на предмети и др..Радвахме се,че гука и ни познава всички,че се усмихва и следи с любопитство всичко случващо се около него.Споделяхме нашите притеснения с педиатъра на Мишо, но ни успокояваха,че е по-мързелив. На 6 месечна възраст,заграждахме нашето момче с възглавници и искахме да постои за малко седнал, но се оказа,че той не може да се задържа. Вече се забелязваше, лош контрол на главата и започна стряскащо премигване с очички. Ръцете и краката, също промениха тонуса. Този път и педиатъра го забеляза и ни изпрати на невролог. Следват шамар, след шамар за нас ,като родители. Ужким всичко е нормално, а нищо не е наред. Никой лекар не каза какво и кога се е случило с детето ни. Поредното недоглеждане на едно невръстно бебе или просто поредния случй за медиците ни................
Приеха ни в болница за да се направят нужните изследвания-ЕЕГ и МРТ.
При получаването на резултата на ядрено магнитния резонанс,лекарката за ”успокоение” ни попита дали имаме и друго дете и дали има проблем? След като и отговорихме,че имаме по-голям син и всичко е наред,тя ни заяви пренебрежително -‘’Е,с това ще имате’’......, врътна се и се прибра в кабинета си.
Това е! Приземиха ни завинаги! За тях Мишо бе поредния случай,за нас той е ЖИВОТА!
На 7мес. лекарите поставят на Мишо тежката диагноза ДЦП - Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза, по-късно, на 3 годишна възраст отключи и епилепсия.
Попитахме Доцента в Пловдив (сега Професор), какво ще правим,ще се оправи ли детето ни, къде да го лекуваме?Все въпроси, на които нямахме отговори.Отговори ни да правим рехабилитация, и ако се получи нещо-добре.
Започна се едно обикаляне по болници и центрове за възстановяване, където чуем в България. Учихме се на всичко, което е в помощ на нашето слънчице.
Той е едно лъчезрно дете и ние неговите родители се стремим да подобрим неговият живот.Всеки ден той се нуждае от рехабилитация, логопед, психолог, езда, плуване, монтесори терапия и др.
Държавата не поема разходите по тези ежедневни процедури. Ние искаме да помогнем на детето си и не спираме да търсим подходящо лечение.
Лечението в специализирана клиника в чужбина е много скъпо и непосилно за нашето семейство.
Затова всеки ден пишем и Ви молим за помощ.Всеки ден снимки на слънчевото ни момче и призиви със ‘’Зов за помощ’’!
След проведени три курса на лечение в Израел, два в Полша,един в Украйна и непрекъснатата рехабилитация в България,детето има голяма промяна.
Но все още сме далече от желания резултат-Мишо да проходи! Трябва да продължим лечение.
Взехме да се интересуваме повече за източната медицина. Така научихме за болница в Китай,където се лекуват успешно много деца. Изпратихме документи на Мишо и получихме одобрение, че можем да постъпим за лечение, което ще трае няколко курса по четири месеца единия, имайки предвид, че тук се лекуват по-малки деца, а Мишо е вече на 7 год.Предупредиха ни,че ще е по-трудно, защото е голям,но ШАНС винаги има.И така благодарение на много добри хора,които ни помагат за Мишо, вече от един месец сме в Китай и провеждаме лечение. Тук се прилага традиционна китайска медицина, иглотерапия, билки, вани, масажи, различни ел.стимулации, магнитна терапия, точкова терапия, точкови инжекции, логопедични масажи, много рехабилитация и др.процедури.
Един курс на лечение, престой и самолетни билети струва между 25 000 - 28 000 лв. в зависимост от назначените процедури.
Щастливи сме, че дадоха шанс на Мишо да започне лечение.Но в същото време сме и притеснени, ще се справим ли? Всичко това е свързано с много средства, а ние разчитаме само на дарителската кампания за Мишо. Ние разчитаме на Вас, които до сега сте ни подкрепяли и помагали на детенцето ни.
БОЛИ, МИЛИ ХОРА, НЕПРЕКЪСНАТО ДА ГЛЕДАШ БОЛКАТА В ОЧИЧКИТЕ НА ДЕТЕТО СИ!
Желанието да играе, а да не може..

IBAN - BG40 PRCB 9230 10 32 0907 32 (в лева)

IBAN BG66 PRCB 9230 1432 0907 16 (в евро)
 

PAY PAL: Svetla_Kashidova@abv.bg



 

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

"Да помогнем на Мишо"

Благотворителна Кампания
E-mail: svetla_kashidova@abv.bg
Facebook: Да помогнем на Мишо
Моб: ******
Моб: ******

Всяко дарение има значение!

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 05.08.2014 до 22.08.2014

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.