Трети март в Локал Стей - Локал Стей, Разлог

Тридневен пакет със закуски и тематични вечери + ползване на релакс зона, солна стая и всички удобства на Локал стей, Разлог



С настъпването на месец Март всички се сещаме за мартенички, за настъпващата пролет и за свежестта на природата.
Отпразнувайте Баба Марта и Националния празник на България заедно с нас в  Комплекс “Local Stay”, гр. Разлог.
Насладете се на една зареждаща ваканция в планината със зашеметяващите гледки, вкусна храна и пивко вино.

1. Три нощувки в планинско студио за двама: ВИП цена: 880 лв.
2. Три нощувки в Едноспален апартамент за двама: ВИП цена: 940 лв.
3. Три нощувка в Двуспален апартамент за четирима: ВИП цена: 1280 лв.

ВИП ваучерът е за ДВАМА или ЧЕТИРИМА (двуспален апартамент) и включва:

  • Три нощувки в планинско студио или апартамент в алпийски стил.
  • Три тематични вечери на тристепенно меню разпределени по ваш избор в два от нашите Тематични Ресторанта: Потопете се в кулинарно изживяване в Ресторант “Cava” или Виетнамски Ресторант “Chao”
  • Богати закуски в ресторант „Cava“: Започнете деня с изискана закуска в нашия ресторант, където ви очаква разнообразие от вкусни ястия.
  • Сътворете своята мартеница в Работилницата на Баба Мата в “Local Stay” на 02.03.2024 от 10:00 – 12:00 часа
  • Ще почетем и националния празник на освобождението – 03.03.2024 с QUIZ „С любов към България“ – ще си припомним малко от историята на нашата Велика майка БЪЛГАРИЯ
  • Транспорт от/до кабинков лифт в Банско: Удобен транспорт, който ви осигурява лесен достъп до пистите.
  • Възможност за закупуване на VIP ски карти от нашата рецепция: Осигурете си удобство със специални предложения за ски карти.
  • Ски оборудване под наем с 10% отстъпка за наши клиенти.
  • Релакс център със сауна, парна баня, термо легла и масажни студия
  •  Джакузи на открито
  • Солна стая
  • Фитнес център
  • Зала с игри и VR 
  • Интернет
  • Паркинг

Насладете се на комфорта на нашите модерни и алпийско обзаведени помещения със завладяващ изглед към Рила и Пирин и Родопи.

​*Времето за настаняване е след 14:00 ч., а за напускане – до 12:00 ч
*Минимално настаняване: 2 възрастни.
*
Максимално настаняване: 4 възрастни и 2 деца до 12.99 ненавършили години или 5 възрастни

Доплащания (заявено преди датата на пристигане):

Настаняване на домашен любимец   За кучета: - до 10кг - 10лв на ден; - до 20кг - 15лв на ден; - над 20кг - 20лв на ден. ∙ За котки - 10лв на ден. / настаняването се осъществява в определени типове помещения/.

Обяд в ресторант “Cava – 35 лв. за възрастен и 20 лв за деца от 3– 12.99 г.

Виетнамски ресторант “Chao”: Обяд – 3 степенно меню – 30 лв.; 5 степенно меню – 45 лв./вечеря 3 степенно меню – 50 лв.; 6 степенно меню – 70 лв 

Студио с гледка планина - Нашите студия са със спалня или две единични легла, според вашите нужди.   Подходящи за настаняване на до 2ма души.Студиото е оборудвано с кухненски бокс с фурна, котлон, съдове и прибори за хранене, където на разположение ще имате електрическа кана заедно с разтворими топли напитки, има обособен кът за хранене и зона с мека мебел, телевизор и масичка за кафе. В апартаментът има една баня с тоалетна.  Във всяко студио ще откриете ютия, дъска за гладене, сешоар, халати, кърпи и необходимите ви тоалетни принадлежности. Всички студия са с тераса със зареждаща гледка към планината.

Едноспален апартамент с гледка планина - Апартаментът с една спалня е достатъчно просторен и голям, за да се настаните от 2ма до 4ма души. Подходящ е за семейство с до 2 деца. Освен отделената спалня има и хол с два отделни дивана, от които единия разтегателен или един ъглов-разтегателен диван и масичка за кафе. За ваше улеснение сме предвидили и кът за хранене с обособен и оборудван кухненски бокс. На Ваше разположение също са електрическа кана и разтворими топли напитки, ютия и дъска за гладене, сешоар, халати и кърпи, козметика и тоалетни принадлежности. Апартаментът разполага с една баня с тоалетна. За настаняването можете да избирате между спалня с едно голямо легло или две единични легла.   Всички апартаменти са с тераса с гледка към планината.

Двуспален апартамент с гледка планина- Този изключително голям и просторен апартамент разполага с две спални, като можете да изберете дали да бъдете настанени в апартамент само с единични легла или да предпочетете да имате една спалня и две единични легла. В непосредствена близост до спалните са баня с тоалетна и отделна тоалетна. Подходящ за настаняване на 4 до 6 души.  Във всекидневната има два отделни дивана, от които единия разтегателен или един ъглов-разтегателен диван, масичка за кафе и телевизор и разполага с обособен кът за хранене и оборудван кухненски бокс с посуда, ел. уреди и всичко необходимо за задоволяване на Вашите нужди. (фурна, котлон, чаши, съдове, прибори за хранене; електрическа кана; разтворимо кафе, чай, захар, сметана и други); В нашите апартаменти има ютия и дъска за гладене, сешоар; халати и кърпи, козметика и тоалетни принадлежности. Всички двуспални апартаменти разполагат с камина в хола.  

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • Вип ваучерът е за помещение.
  • Деца от 0 – 6.99 се настаняват безплатно, доплащат само тур. данък – 1.20 лв. на ден на дете.
  • Деца от 7 – 12 г. –  доплащат 25 % от общата стойност на помещението за двама в Едноспален апартамент или за 4-ма в Двуспален апартамент.
  • Над 13 г. – доплащат 50 % от общата стойност на помещението за двама в Едноспален апартамент за или за 4-ма в Двуспален апартамент.
  • Валидност на офертата: от 01 до 04 Март 2023г.
  • Изисква се предварителна резервация, преди закупуване на ваучер на тел.: ****** работно време от понеделник до петък от 09:00 до 18:00ч. и събота от 10:00 до 14:00ч.) , извън работно време изпращайте вашите запитвания на e-mail: officevipoferta@gmail.com.
  • След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ******.
  • Вижте всички Общи Условия.

Локал Стей, Разлог

Бетоловото 128, Разлог
Тел: ******(08:00 до 22:00ч)
E-mail: hello@localstay.bg
Website: www.localstay.bg

Офертата е предоставена от нашия партньор - Локал Стей!

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.03.2024 до 04.03.2024

ЗАПИТВАНЕ ЗА
РЕЗЕРВАЦИЯ

Телефон за резервации 088 505 8888
Тел. за запитване и резервации 088 505 8888

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.